Zomer

Chalet Jottem heeft uitzicht op de bergtoppen van het National Park Hohe Tauern en ligt in de Gemeente Bramberg am Wildkogel. In de zomer kunt u heerlijke bergwandelingen maken en het  Habachtal bezoeken, de enige vindplaats van smaragden in Europa.

Wat kunt u hier doen?

Oostenrijk is een kindvriendelijke vakantiebestemming. Samen op avontuur door de bergen of heerlijk zwemmen in de vele bergmeren in de buurt. Het chalet ligt direct aan het lange afstandsfietspad, de Tauernradweg die loopt van de Krimmelwaterval naar Salzburg. Er zijn volop fietsmogelijkheden, voor gezinnen maar ook voor de actieve mountainbikers zijn er uitdagende routes in de directe omgeving.

Naast activiteiten voor de fietsers, is er voor golfers in Mittersill een prachtige 18-holes golfbaan. Hier liggen ook de golfclub van Kaprun en Kitzbuhel in de buurt. Ook paragliden en deltavliegen behoren tot de mogelijkheden van activiteiten in deze omgeving. In de zomer is de Krimml waterval, echt de allerhoogste van Europa, een toeristische trekpleister en kan gecombineerd worden met een bezoek aan themapark Wasser Wunder Welt.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen